"гаряча лінія": (0462) 77-47-03
Головна сторінка ... Зворотній зв'язок
Запитання
тема:   кафе
від:   Ксения
дата:   082013р.
запитання:   Добрий день. Скажіть, на якій основі лабораторний центр змушує укладати угоди на проведення дослідженнь води, змивів та готових страв заклади громадського харчування???
Відповідь

На Ваш запит пояснюю, що відповідно до Державних санітарних правил і норм "Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування» (розділ 4) виробник незалежно від форми власності зобов'язаний забезпечити постійний (не рідше одного разу на місяць) контроль виробництва за мікробіологічними показниками: готова продукція, напівфабрикати, вода, об'єкти, довкілля та ін.


Враховуючи, що жодне з підприємств громадського харчування не має власної мікробіологічної лабораторії, лабораторний центр Держсанепідслужби має право запропонувати проведення таких досліджень на договірній основі.


задати запитання

Останні новини

Інформація щодо захворюваності на грип та ГРВІ за 16.01.2019 р. ЗАКРИТІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ: Козелецький - 1. Остерська гімназія, 2.Остерська ЗОШ №2 ім. Збанацького, 3. Козелецька ЗОШ І-ІІІ ступ. №3, 4.Скрипчинсь...
| 17-01-2019 |  детальніше >>
Інформація щодо захворюваності на грип та ГРВІ за 15.01.2019 р. ...
| 15-01-2019 |  детальніше >>
Триває моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ. За 02 тиждень 2019 року в області захворіло 7974 особи, з них 4035 дітей, рівень захворюваності нижче епідпорогу на 8,6%. Госпіталізовано 218 осіб, з них 181 дітей (54,1...
| 12-01-2019 |  детальніше >>

Санепідситуація

За 11 місяців 2018 року в області за медичною допомогою з приводу захворювання на інфекційні хвороби звернулося близько 165 тис. осіб, що на 0,4% більше, ніж за аналогічний період минулого...

| 20-12-2018 |  детальніше >>