"гаряча лінія": (095)0010340
Головна сторінка ... Зворотній зв'язок
Запитання
тема:   Санітарні зони
від:   Михайло
дата:   242012р.
запитання:   Які мають бути межі санітарних зон для підприємства по переробці молока. В данному випадку джерело шуму, який виникає від охолоджувального обладнання знаходиться на відстані 35-40 м. від житлового будинку ?
Відповідь

На Ваш запит від 24.05.12 повідомляю, що згідно нормативних документів молокопереробне підприємство повинно мати санітарно-захисну 50 метрів.
При цьому її розмір встановлюється від джерела шкідливості: шум, викиди в атмосферне повітря, тощо.
Також пояснюю, що розмір санітарно-захисної зони може бути скорегований (зменшений або збільшений) при наявності проведених розрахунків та погодження з відповідними експертними службами.


задати запитання

Останні новини

...
| 25-02-2021 |  детальніше >>
З 01.10.2020р.здійснюється моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ. Епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ як в Україні, так і в області відповідає середньорічному рівню для даної пори року. З почат...
| 22-02-2021 |  детальніше >>
Епідситуація по захворюваності на COVID-19, що склалась наразі в країні та області, потребує покращення профілактичної роботи. На сьогоднішній день метод полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) вважається «золотим ст...
| 13-01-2021 |  детальніше >>

Санепідситуація

За 12 місяців 2020 року в області за медичною допомогою з приводу захворювання на інфекційні хвороби звернулося близько 155 тис. осіб, що на 12,9% менше, ніж за аналогічний період минулого...

| 30-01-2021 |  детальніше >>