![]() "гаряча лінія": |
||||||||||
Головна сторінка ... Зворотній зв'язок
Запитання
Відповідь На Ваш запит пояснюю, що відповідно до чинного законодавства ( Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів», Закон України «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності») документом дозвільного характеру, необхідним для виробництва та реалізації харчових продуктів ( у даному випадку вати солодкої) є експлуатаційний дозвіл. Порядок видачі експлуатаційного дозволу визначений Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2007 року №712 «Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів». До переліку документів, необхідних для отримання експлуатаційного дозволу, віднесені: - копія документа, який підтверджує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта; - перелік харчових продуктів, що виробляються, або реалізуються, за підписом заявника; - протоколи досліджень харчових продуктів, проведених акредитованими лабораторіями. Зав. відділенням гігієни харчування облСЕС Наливайко Т.Є
![]() |
Останні новиниСтаном на 11.08.2022 року по області зареєстровано 128010 випадків коронавірусної хвороби (COVID-19), з початку 2022 року - 33 015 осіб; з 24.02.2022 року - 1838 нових випадків інфікування, за останній тиждень - 65 випа... | 11-08-2022 | детальніше >> 23 липня ц.р. Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Т.Гебреєсус оголосив спалах мавпячої віспи у світі глобальною надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я.
Прийняттю згаданого рішенн... | 03-08-2022 | детальніше >> З настанням грибної пори знову і знову доводиться нагадувати, що серед дарів лісу зустрічаються такі, які треба оминати. Це - отруйні гриби. Прикро, що невміння відрізнити їх від їстівних, неуважність під час збирання, н... | 27-07-2022 | детальніше >> СанепідситуаціяВ області за медичною допомогою з приводу захворювання на інфекційні хвороби звернулося близько 98,1 тис. осіб, що на 7,2 % більше аналогічного періоду минулого року. Збільшення реєструва... |
|||||||||
Design: OHammer Programming: Devillab - 2005-2022 |