![]() "гаряча лінія": |
||||||||||
Головна сторінка ... Зворотній зв'язок
Запитання
Відповідь На Ваш запит пояснюю, що відповідно до Державних санітарних правил і норм "Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування» (розділ 4) виробник незалежно від форми власності зобов'язаний забезпечити постійний (не рідше одного разу на місяць) контроль виробництва за мікробіологічними показниками: готова продукція, напівфабрикати, вода, об'єкти, довкілля та ін. Враховуючи, що жодне з підприємств громадського харчування не має власної мікробіологічної лабораторії, лабораторний центр Держсанепідслужби має право запропонувати проведення таких досліджень на договірній основі. ![]() |
Останні новиниСтаном на 11.08.2022 року по області зареєстровано 128010 випадків коронавірусної хвороби (COVID-19), з початку 2022 року - 33 015 осіб; з 24.02.2022 року - 1838 нових випадків інфікування, за останній тиждень - 65 випа... | 11-08-2022 | детальніше >> 23 липня ц.р. Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Т.Гебреєсус оголосив спалах мавпячої віспи у світі глобальною надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я.
Прийняттю згаданого рішенн... | 03-08-2022 | детальніше >> З настанням грибної пори знову і знову доводиться нагадувати, що серед дарів лісу зустрічаються такі, які треба оминати. Це - отруйні гриби. Прикро, що невміння відрізнити їх від їстівних, неуважність під час збирання, н... | 27-07-2022 | детальніше >> СанепідситуаціяВ області за медичною допомогою з приводу захворювання на інфекційні хвороби звернулося близько 98,1 тис. осіб, що на 7,2 % більше аналогічного періоду минулого року. Збільшення реєструва... |
|||||||||
Design: OHammer Programming: Devillab - 2005-2022 |